Dit zijn de activiteiten bij winkelcentrum Waterland voor mei tot en met begin oktober 2019

Op zaterdag 29 juni organiseert stadsdeel Noord weer de hardloopwedstrijd de Waterlandloop, door de wijken de Waterlandplein buurt en het mooie buitengebied Waterland. Ook wordt er een sport en gezondheidsmarkt georganiseerd op het plein bij het Huis van de Wijk. Rondom het podium vinden dan verschillende activiteiten plaats. De Waterlandloop start en eindigt voor het Huis van de Wijk en dit jaar zal de loop niet langs de winkels gaan zoals afgelopen edities. De hardlopers vertrekken richting het gebouw het Oog en komen ook via deze kant weer terug.

Op het plein komen alleen wat dranghekken en afzetting met rood-wit lint om een plek te creëren voor de start. Dit zal misschien wat overlast geven voor het winkelende publiek, maar op een aantal plekken kunnen ze onder het lint doorgaan.

De tijden zijn van 13.00 – 17.00 uur.

Activiteiten in de afgelopen periode

Moederdag

Zaterdag 11 mei waren er weer leuke knutselactiviteiten voor onze jongste bezoekers. Iedereen kon heerlijk in het zonnetje mee knutselen voor Moederdag. De mooiste knutselwerkjes zijn er door de kinderen gemaakt en wij denken ook wel een hoop blije moeders!

Regenboog

Het Waterlandplein kleurde afgelopen zaterdag regenboog kleuren! 🌈

Het was feest vandaag bij het Winkelcentrum Waterlandplein. Alle jongste bezoekers kregen namelijk een mooie gekleurde ballon van onze steltloper die gekleed was in een prachtig kostuum!
Welgeteld hebben wij 143 kindjes blij mogen maken dus het was een zeer geslaagde dag!

Pasen

Pasen op het Waterlandplein!

Zaterdag  20 april kwam de Paashaas op bezoek bij het winkelcentrum Waterlandplein en deelde aan iedereen heerlijke chocolade eitjes uit.
Voor onze jongste bezoekers stond er een kleurplaat wedstrijd op het programma en hebben er welgeteld 45 kinderen aan de kleur wedstrijd mee gedaan.
Het was een zeer geslaagde middag.

Zoals beloofd maken wij ook gelijk de winnaar bekend van de kleurplaat wedstrijd. Het was erg moeilijk kiezen en daarom hebben wij niet gekozen voor 1 winnaar maar voor 2 winnaars.
De gelukkige winnaars zijn geworden: Sara & Kayah de Groot!
Wij zullen contact met jullie ouders opnemen en de knutsel pakketten naar jullie opsturen!

Wij wensen iedereen verder een heerlijke 2e paasdag toe en hopen jullie snel te ontmoeten op het Waterlandplein.

Schmink & Glitter

Schmink & Glitter party op het Waterlandplein!

Afgelopen zaterdag stond er weer een leuke activiteit gepland op het Waterlandplein. Alle kinderen werden geschminkt en konden kiezen voor een mooie glittertattoo.
Het was een drukke en zeer geslaagde dag!
Hopelijk zien wij je op zaterdag 20 April ook weer bij ons volgende event op het Waterlandplein!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de activiteiten op het Waterlandplein?

Hou dan de facebookpagina van winkelcentrum Waterlandplein in de gaten